Rexel Finland Oy

Rexel Finland Oy tuo sähköalan tuotteet ja palvelut ammattilaisille - ihmiseltä ihmiselle. Olemme lähellä ja saatavilla 24/7. Myymälämme ja asiantuntevat myyjämme palvelevat sinua ympäri Suomen.

Rexel on helppo ja luotettava kumppani asioida kaikissa tilanteissa. Laaja valikoimamme tuotteita, innovatiivisia palveluita sekä tehokas ja toimiva logistiikka tekevät arjestasi helpompaa. Asiakassuhteet ovat meille tärkeitä, siksi kuuntelemme, opimme historiasta ja panostamme tulevaisuuteen. Tervetuloa asioimaan Rexelille – täyden palvelun sähkötukkukauppaasi!

Tytäryhtiömme operoi Venäjällä

 

Tytäryhtiö

Rexel Finland Oy vastaa Rexel Groupin Venäjän sähkötukkutoiminnoista.

Elektroskandia RUS

Venäjän LLC Elektroskandia RUS >> (OOO Elektroskandia RUS) on perustettu vuonna 1994. Toimipisteemme sijaitsevat Pietarissa, Moskovassa, Jekaterinburgissa, Samarassa, Rostovissa ja Permissä. Teemme myös suoraa projektivientiä Suomesta Venäjälle.

Venäjän tytäryhtiömme toimitusjohtaja (President) on Stanislav Perfilev.

Rexel Group 

Rexel Finland Oy:stä tuli vuonna 2008 yrityskaupan myötä osa maailman johtavaa sähkömateriaalijakelijaa, Rexel Groupia.

Rexel Group myy ja markkinoi sähköön liittyviä ratkaisuja sekä sähköalan tuotteita ja palveluita kaikille ammattilaisille yksittäisistä urakoitsijoista suuriin teollisuuden toimijoihin ja palvelualan yrityksiin.