Rexel Finland Oy

Rexel Finland Oy on innovatiivinen sähkömateriaalin jakelija Suomessa. Tarjoamme laajan valikoiman asiakaslähtöisiä ratkaisuja sähkömateriaalin jakeluun ammattilaisasiakkaillemme, energiasäästöratkaisuja rakennuksiin ja teollisuuteen sekä uusiutuvan energian ratkaisuja.

Palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomea 35 myyntipisteessämme. Kaikki myyntipisteemme ovat 24/7 auki sopimusasiakkaillemme, nonstop kellon ympäri, jokaisena viikonpäivänä. Lisäksi tarjoamme digitalisoitua jakelupalvelua 24/7 asiakkaidemme toimipisteisiin tai työmaille OmaMyymälä-ratkaisuillamme, jotka auttavat asiakasta säästämään aikaa ja kustannuksia sekä parantamaan tuottavuutta ja kilpailukykyä.

Tytäryhtiömme operoi Venäjällä

Tytäryhtiö

Rexel Finland Oy vastaa Rexel Groupin Venäjän sähkötukkutoiminnoista.

Elektroskandia RUS

Venäjän LLC Elektroskandia RUS >> (OOO Elektroskandia RUS) on perustettu vuonna 1994. Toimipisteemme sijaitsevat Pietarissa, Moskovassa, Jekaterinburgissa, Samarassa, Rostovissa ja Permissä. Teemme myös suoraa projektivientiä Suomesta Venäjälle.

Venäjän tytäryhtiömme toimitusjohtaja (President) on Stanislav Perfilev.

Rexel Group 

Rexel Finland Oy:stä tuli vuonna 2008 yrityskaupan myötä osa maailman johtavaa sähkömateriaalijakelijaa, Rexel Groupia.

Rexel Group myy ja markkinoi sähköön liittyviä ratkaisuja sekä sähköalan tuotteita ja palveluita kaikille ammattilaisille yksittäisistä urakoitsijoista suuriin teollisuuden toimijoihin ja palvelualan yrityksiin.