Gigamedia – Ammattilaisen valinta!


Gigamedia on yksi harvoista brändeistä, jotka tarjoavat täydellisen valikoiman tietoverkkotuotteita kaapeista datapistorasioihin sekä valokuitutuotteita ja aktiivilaitteita. Lisäksi yrityksen ammattikäyttöön tarkoitetut tuotteet ovat hinnaltaan edullisia. Valikoimaa kehitetään jatkuvasti. Gigamedian tuotteet ovat saatavissa Rexelin myymälöistä ja verkkokaupasta.


Katso esite: Gigamedia Tuoteluettelo 2018  »
 

 

Rexel-konserniin kuuluva Conectis on kehittänyt Gigamedian, joka on Rexelin oma tuotemerkki. Conectis sijaitsee Pariisin pohjoispuolella Lillessä, Ranskassa. Täällä on Euroopan suurin tele- ja datatuotteiden varasto (noin 10 000 m2), josta jakelu toimii tehokkaasti ja luotettavasti. 

Kaikki Gigamedian tuotteet on testattu ja hyväksytty ja monissa tapauksissa kolmannen osapuolen laitoksessa, mikä varmistaa erinomaisen suorituskyvyn. Rexelin taustatuella varmistetaan korkea palvelutaso ja erittäin laaja asiantuntemus. Me vastaamme siitä, että tekemäsi asennus täyttää asiakkaittesi vaatimukset.

Haluatko tietää lisää Gigamediasta? Ota yhteyttä lähimpään Rexel myyjään. Koulutus räätälöidään teidän tarpeita varten kattamaan yleiskaapelointijärjestelmän eri osa-alueet. Koulutuksen jälkeen sinusta tulee "Gigamedia Certified Installer".
 

Rexel myynnin yhteystiedot »