Kattavat ja monipuoliset moottoripalvelut

Rexel tarjoaa asiakkailleen kattavat ja monipuoliset moottoripalvelut. Rexel Motorfit on pitkäjänteistä tuotantolaitosten ja kiinteistöjen energiasuunnittelua, joka vastaa tulevaisuuden kasvaviin vaatimuksiin jo tänään. Motorfit on investointi, joka maksaa nopeasti itsensä takaisin. Moottoripalvelukonsepti yhdessä ABB:n kanssa mahdollistaa asiakaskohtaisesti varustellut moottorit nopealla aikataululla.

Rexel Motorfit on kannattava kokonaisratkaisu

Rexel Motorfit on pitkäjänteistä tuotantolaitosten ja kiinteistöjen energiasuunnittelua, joka vastaa tulevaisuuden kasvaviin vaatimuksiin jo tänään. Moottoriratkaisuja optimoitaessa prosessia tulee aina tarkastella kokonaisuutena.

Päivittämällä kiinteistön tai tuotantolaitoksen vanhoja sähkömoottoreita korkeampaan IE-luokkaan saavutetaan merkittäviä säästöjä. Rexel Motorfit tarjoaa kokonaisratkaisuja moottoreissa ja moottorilähtökomponenteissa. Rexel Motorfit on investointi, joka maksaa nopeasti itsensä takaisin. Se on myös helppo ja nopea toteuttaa.

Moottorit ja komponentit nopealla toimituksella

Rexel tarjoaa asiakkailleen kattavan ja monipuolisen moottoripalvelun nopealla toimitusajalla yhdessä ABB:n kanssa. Useimmat vakio-oikosulkumoottorit löytyvät Rexelin keskusvarastolta, ja varusteluja vaativat oikosulkumoottorit toimitetaan sinulle varustelun laajuudesta riippuen 1-3 arkipäivässä!

Moottoripalvelun tarjoamat edut

  • Asiakaskohtaisesti varustellut moottorit nopealla aikataululla
  • Varastoitavien tuotteiden määrä vähenee
  • Moottorit laajalla tehoalueella
  • Moottorit kaikkiin asennustapoihin
  • Helppo ja vaivaton tilaaminen laajalle tuotevalikoimalle

Myös ohjaus- ja moottorilähtökomponentit sekä muut tarvittavat ABB:n tuotteet ovat saatavissa Rexelin kautta!

Lisätietoja

Lisätietoja saat teollisuusmyynniltämme. Yhteystiedot löydät täältä >>