Asiakastiedote 18.3.2020

Arvoisat asiakkaamme,

Toimialallamme on keskeinen rooli maamme elintärkeiden toimintojen ylläpitämisessä. Rexel pyrkii palvelemaan teitä poikkeusolosuhteissakin parhaalla mahdollisella tavalla. Tuotteiden saatavuuden ohella henkilökuntamme ja asiakkaittemme terveys on meille ensisijaisen tärkeää. Tästä syystä haluamme muistuttaa teitä monista mahdollisuuksistamme palvella.

Luottamusta toimituksiimme ja varastoihimme
📦 Kriisin alusta lähtien olemme onnistuneet turvaamaan toimituksemme ja jatkuvasti olleet yhteydessä pääyhteistyökumppaneihimme varmistaaksemme tuotteiden parhaan mahdollisen saatavuuden teille.

Myymälöidemme itsepalvelu 24/7 toimii nimensä mukaisesti
👋 Olemme antaneet kaikille myymälöillemme tarkat toimintaohjeet, jotta voisimme palvella teitä olosuhteissa, joissa teidän ja henkilöstömme terveys ja turvallisuus on taattu.

Pikatoimitukset myymälöistä vaivattomasti
🚚 Flash pikatoimitukset perille salamana ja ilman ennakkoaikatauluja! Voit tilata koska tahansa, saat toimituksesi heti liikkeelle. Tilauksen voit tehdä vastuumyyjältäsi puhelimitse, toimitukset ovat perillä reilussa tunnissa!

eShop – tee tilaukset silloin, kun sinulle parhaiten sopii
🛒 Rexel eShop palvelee teitä 24/7. eShopista löydät koko tuotevalikoiman. Voit tehdä tilauksen helposti ja nopeasti silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Säästä aikaa - tilaa eShopista vaikka suoraan työmaalle.

Vastuumyyjämme ovat teidän tukena
📞 Vastuumyyjämme vastaavat kysymyksiinne ja tarpeisiinne sekä auttavat teitä ongelmissa. 

Tiedotamme myös jatkossa mahdollisista Koronaviruksen aiheuttamista muutoksista toimintaamme. 
Kiitos, kun olet asiakkaamme.