Asiakastarinoita

Ellappi Oy:lle sähkötarvikkeiden OmaMyymälä Ivaloon

Ellappi Oy on lappilainen sähköurakointipalveluiden ratkaisutoimittaja, joka palvelee monipuolisesti ja varmasti koko Lapin alueella. Ellapilla on entuudestaan kokemusta Rexelin digitaalisesti toimivasta OmaMyymälä-ratkaisusta. Kaksi aikaisemmin toteutettua OmaMyymälää toimii Inarissa ja Saariselällä. Nyt hankittiin kolmas moderni varasto Ivaloon.Ellappi Oy:n OmaMyymälän pystytys sujui aikataulussa ja suunnitelmien mukaan. Maritta Luusua, Arto Heikkinen, Hannu Tuovinen, Aimo Tiilikainen ja Jari Tanhua iloitsivat hyvästä lopputuloksesta.

Lue lisää >>

Kolme kotimaista toimijaa yhdisti voimansa

Rexelillä, Rovaniemen Nevellä ja Nestor Cables Oy:n tehtaalla Oulussa odotetaan kuumeisesti Lapin kesää ja varsinaisen rakennuskauden alkua. Kolmen toimijan yhteistyönä Rovaniemelle rakentuu koko kaupungin kattava valokuituverkko, joka palvelee paikallisia ja näyttää mallia muulle Suomelle.

Lue lisää >>

Aurinkopaneelit tuovat omakotitaloon lisäarvoa

Rita ja Kimmo Sunin omakotitalo sai kaivattua lisäsähköä aurinkopaneeleista. Omien aurinkovoimaloiden asentaminen kuluttajapuolella on lisääntymään päin, sillä niiden hinnat ovat laskeneet viime vuosina voimakkaasti ja sähkön hinta puolestaan noussut.

Lue lisää >>

Yksityiseen käyttöön tarkoitetut sähköautojen latausasemat yleistyvät pysäköintihalleissa

Mikä onkaan mukavampaa kuin ajaa parkkihalliin ja saada pysäköinnin aikana sähköauto ladattua. – Senaattikiinteistöjen tiloihin halutaan nyt kattava verkosto latausasemia, kertoo ISS:n sähköpuolen työnjohtaja Pasi Tuhkanen.

Lue lisää >>

Sähkökeskuksen rakentaminen on taitolaji

Vantaalaisen Hienoteräs Oy:n sähkönjakokeskukset ja sähkökaapit erottuvat markkinoilla edukseen. Sähköasentajat arvostavat helposti asennettavia ja laadukkaita kaappeja. Työtä pajalla helpottaa Rexelin OmaMyymälä, josta tarvittavat komponentit löytyvät nopeasti.

Lue lisää >>

Työt sujuvat joutuisasti viiden Rexel Vanin voimalla

Rexel Van on auto, jossa asentajan oma tarvikevarasto kulkee aina mukana.– Vanin ansiosta ehtii tekemään päivittäin yhden työmaan enemmän, hehkuttaa asentaja Kalle Heikkilä.

Lue lisää >>

Joensuun Tokmannin uusi valaistus tukee myyntiä ja lisää viihtyisyyttä

Joensuun Tokmannin uusittuun tavarataloon asennettiin uudet SNEPjärjestelmän led-valaisimet. Valintapäätökseen vaikuttivat alhaiset käyttökustannukset ja investoinnin nopea takaisinmaksuaikataulu.

Lue lisää >>

Broilerit kasvatetaan aurinkosähkön voimalla

Kurikkalaiselle Haapojan perhetilalle asennettiin Rexelin toimittama aurinkosähköjärjestelmä tämän vuoden huhtikuussa,ja se otettiin käyttöön toukokuun alussa. Asennuksen suoritti paikallinen sähköalan yrittäjä Green Connect Oy.

Lue lisää >>

Rexelillä tehdään valaistuksen tulevaisuutta tänään

Rexelin osaavat valaistusasiantuntijat auttavat saamaan projektit maaliin ja enemmänkin. Uusi dynaaminen toimintatapa auttaa yhteistyökumppaneita tekemään tulevaisuuden valaistuksia.

Lue lisää >>