Asiakaslehti InMotion 3/2018

Ilmestynyt 17.9.2018

 

Tässä numerossa:

s. 4 Joensuun Tokmanni pistettiin uusiksi – valaistusta myöten. Oikeanlaiset sävyt valaistuksessa tukevat myyntiä ja lisäävät viihtyisyyttä.

s. 12 Rexelin 36 toimipisteen myymäläverkosto palvelee koko valtakunnassa. On palvelumyymälöitä, miehittämättömiä itsepalvelumyymälöitä sekä noutopisteitä.

s. 17 Pikatoimitus on nopeampi vaihtoehto myymälässä pistäytymiselle. Tilauksesta tunnissa tavarat ovat jo työmaalla. Hintakin on kohdillaan.

s. 20 Sähkön korkea hinta sai toisen polven broilerinkasvattaja Jussi Haapojan kiinnostumaan aurinkosähköjärjestelmistä. Keväällä hallien katoille asennettiin sata aurinkopaneelia.

s. 24 Uudet sähköasennuksen kansainväliset stardardit tulee ottaa huomioon uusissa kohteissa. Viime vuoden lopulla tulleet uudistukset ovat edellisvuotisia muutoksia isompia.

s. 26 Wirmax Oy otti alkuvuodesta käyttöönsä ensimmäisen Rexel Vaninsa. Se osoittautui niin toimivaksi, että nyt autoja on jo viisi.

s. 30 Hyväntekeväisyystapahtuma RexelGolf keräsi lapsipotilaille niin merkittävän summan rahaa, että sillä saadaan ostettua niin laitteita kuin lelujakin.

s. 35 Valopää: Jääkiekkovalmentaja Antti Pennanen

s. 36 Nippelit ja nappelit